VELKOMMEN TIL TOPRENS NÆRUM

​​REN TIL TIDEN

Rens af jakkesæt og skjorter

Professionel rensning i vores butik

Har du et eller flere jakkesæt, der trænger til at blive renset, og vil du gerne være sikker på, at det er i sikre hænder? Så tag det med ned til os hos Top Rens i Nærum. Vi tilbyder rens af jakkesæt, skjorter og mange andre beklædningsgenstande, og du kan være helt tryg ved, at dit tøj aldrig forlader vores butik. Vi klarer nemlig alt rensetøj selv.

Vi holder til på Nærumvænge Torv, hvor der er fri parkering og flere andre butikker, hvor du kan gøre dine indkøb, samtidig med at du indleverer dit renseritøj hos os. Vores kundekreds er loyale og kommer blandt andet både fra nærområdet, Holte, Vedbæk og omegn, og de bliver typisk hos os, også selvom de flytter længere væk.

Slip for at vaske og stryge dit tøj

Det kan være både besværligt og tidskrævende selv at rense jakkesæt og skjorter. Begge dele kræver en meget skånsom vask og strygning, hvis du gerne vil forlænge levetiden og samtidig få et flot resultat uden krøller.

Med vores rens af jakkesæt og skjorter kan du slippe for det tidskrævende og besværlige arbejde og i stedet lade os stå for det. Vi klarer tilmed opgaven fra dag til dag mellem mandag og torsdag, og når du henter det, er det klar til at blive taget i brug.

Vi kan både rense almindelige jakkesæt, habitter, smokings og så videre, og vi gør det altid til rimelige priser, som du kan finde lige her.

Kontakt os eller kig forbi for rens af jakkesæt

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for at høre mere om vores services. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi vores renseri. Hvis du ønsker en pris på en fast aftale omkring rens af jakkesæt og skjorter, er du også altid velkommen til at kontakte os for et skræddersyet tilbud.

Vi tilbyder dag-til-dag-rens og ekspresrens

Vi kan tilbyde vores renseservice fra dag til dag (med undtagelse af fredag og lørdag). Det vil sige, at dit tøj er klar dagen efter, du indleverer det, efter kl. 16.

​Har du brug for dit tøj hurtigere, kan vi tilbyde ekspresrens. Så er tøjet færdigt samme dag efter kl. 16 (bortset fra lørdag). Men så skal du indlevere dit tøj inden kl. 09 den samme dag. Vær opmærksom på, at der vil blive pålagt et ekspresgebyr.

Ønsker du en pris på din renseopgave? Så kan du finde alle vores priser her.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os for et tilbud, hvis du har en større opgave.

send  Kontakt os​

VI ER EN DEL AF DANSK RENSERI FORENING

Medlemmerne i Dansk Renseriforening er alle selvstændige renserier, som vil yde deres bedste for dig og dit tøj. Vi har en løbende uddannelse af personale, som sikrer en altid optimal miljøbevidst rensning.

Vi renser og presser dit tøj, så du får øget velvære og selvtillid. Vi har flere rensningsformer – også én der passer dit behov.

TOP RENS NÆRUM

​Nærumvænge Torv 6

2850 Nærum

Telefon: +45 45 80 16 25

Email: toprens.naerum@gmail.com

CVR nr. 27 96 75 31