VELKOMMEN TIL TOPRENS NÆRUM

​​REN TIL TIDEN

TEKSTILPLEJEPRODUKTER​

Top Rens går enormt meget op i, at vores kunder føler, de kan finde svar på det, de søger hos os.

Derfor tilbyder vi altid at give gode råd og vejledning til tekstilpleje af den ene og anden slags.

Samtidig forhandler vi forskellige sæber, der er rigtig gode at bruge, hvis du ønsker at opnå samme resultat, når du vasker derhjemme. Herunder har vi specifikke sæber til blandt andet bomuld, uld, silke, mørk vask mm. Du kan derfor sagtens finde det helt rette produkt til dit tøj hos os.

ER DU BEKYMRET FOR MØL I TØJET?

Rigtig mange oplever at få besøg af møl i tøjet. Det er en træls og ubehagelig overraskelse. Derfor tilbyder vi også forebyggende produkter mod netop møl.

Vi giver derfor også gerne altid gode råd og rådgivning om, hvordan du bedst muligt undgår at få besøg af dem i tøjet.

ØNSKER DU AT VIDE MERE OM VORES TEKSTILPLEJEPRODUKTER?

Du er altid velkommen til at komme forbi renseriet, hvis du er nysgerrig på, hvilke produkter vi forhandler.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette til dine tekstiler, og du bliver naturligvis guidet i den rette brug, hvis du ønsker det.

VI TILBYDER

ALT INDENFOR RENS

Top Rens i Nærum klarer alt inden for professionel rensning af kjoler, jakker, bukser mm.

Det er nemlig ofte langt mere skånsomt end almindelig vask, og det forlænger tøjets levetid, hvis du indleverer det hos os i stedet for selv at klare rensningen. Med os som dit renseri slipper du for selv at klare de svære pletter, at få skjorterne til at se pæne ud og sørge for at jakkesættet er klar til fest.

Vi tilbyder derfor blandt andet skjorteservice, rens af møbler og tæpper samt en bonuskort ordning, der giver dig gode procenter, når du vælger at få vasket og renset hos os.

send  Kontakt os​

VI ER EN DEL AF DANSK RENSERI FORENING

Medlemmerne i Dansk Renseriforening er alle selvstændige renserier, som vil yde deres bedste for dig og dit tøj. Vi har en løbende uddannelse af personale, som sikrer en altid optimal miljøbevidst rensning.

Vi renser og presser dit tøj, så du får øget velvære og selvtillid. Vi har flere rensningsformer – også én der passer dit behov.

TOP RENS NÆRUM

​Nærumvænge Torv 6

2850 Nærum

Telefon: +45 45 80 16 25

Email: toprens.naerum@gmail.com

CVR nr. 27 96 75 31