VELKOMMEN TIL TOPRENS NÆRUM

​​REN TIL TIDEN

Tøjrens til tiden og med øje for detaljen

Professionel rensning af dine beklædningsgenstande

Kunne du tænke dig at få en professionel tøjrens af dit tøj, der ikke kan tåle en almindelig tøjvask? Hos Top Rens i Nærum tilbyder vi en professionel rensning af dine beklædningsgenstande på vores eget renseri. Det er let at komme til, uanset om du kommer fra lokalområdet, Holte, Vedbæk eller omegn, og mange af vores kunder bliver endda hos os, selvom de med tiden flytter længere væk.

Hvilket tøj kan vi rense?

Vores tøjrens omfatter både dit almindelige garderobetøj, men også det tøj du kun bruger en gang imellem, som er mere fint eller specielt.

Vi kan derfor blandt andet være behjælpelige med professionel rens af:

  • ​Kjoler
  • ​Jakker
  • ​Bukser
  • ​Kostumer
  • Brudekjoler og dåbskjoler
  • Jakkesæt
  • ​… og meget, meget mere.

​Ud over at du altid er sikret en grundig rensning med øje for detaljen, når du vælger at få dit tøj renset hos os, så kan du også sikre dine beklædningsgenstande en mere skånsom behandling, end det ville få ved en almindelig tøjvask. En professionel tøjrens hos os er derfor med til at forlænge tøjets levetid, og når du får det retur, er det klar til brug – fri for pletter, krøller og lignende.

Vi tilbyder en professionel tøjrens fra dag til dag

Det behøver ikke at tage lang tid at have sit tøj til rens – i hvert fald ikke hos os. Du skal bare komme ned forbi os med det tøj, der skal renses, så tager vi os af det med det samme. Alt renseritøj bliver hos os, og det forlader derfor ikke butikken, mens det er i vores hænder.

​Det betyder også, at vi har en kort leveringstid på tøjrens. Vi tilbyder dag til dag-service mellem mandag og torsdag. Vi tilbyder også ekspresrens, hvor du kan få dit tøj tilbage allerede samme dag efter kl. 16. Du skal bare indlevere det til os inden kl. 9 om morgenen.

Vores tøjrens tilbydes til fordelagtige priser. Du kan finde din pris her eller kontakte os for at indhente et skræddersyet tilbud.

Vi tilbyder dag-til-dag-rens og ekspresrens

Vi kan tilbyde vores renseservice fra dag til dag (med undtagelse af fredag og lørdag). Det vil sige, at dit tøj er klar dagen efter, du indleverer det, efter kl. 16.

​Har du brug for dit tøj hurtigere, kan vi tilbyde ekspresrens. Så er tøjet færdigt samme dag efter kl. 16 (bortset fra lørdag). Men så skal du indlevere dit tøj inden kl. 09 den samme dag. Vær opmærksom på, at der vil blive pålagt et ekspresgebyr.

Ønsker du en pris på din renseopgave? Så kan du finde alle vores priser her.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os for et tilbud, hvis du har en større opgave.

send  Kontakt os​

VI ER EN DEL AF DANSK RENSERI FORENING

Medlemmerne i Dansk Renseriforening er alle selvstændige renserier, som vil yde deres bedste for dig og dit tøj. Vi har en løbende uddannelse af personale, som sikrer en altid optimal miljøbevidst rensning.

Vi renser og presser dit tøj, så du får øget velvære og selvtillid. Vi har flere rensningsformer – også én der passer dit behov.

TOP RENS NÆRUM

​Nærumvænge Torv 6

2850 Nærum

Telefon: +45 45 80 16 25

Email: toprens.naerum@gmail.com

CVR nr. 27 96 75 31