VELKOMMEN TIL TOPRENS NÆRUM

​​REN TIL TIDEN

​DYNE OG PUDEVASK

​Du bruger dine dyner og puder mere end meget andet tekstil. De har derfor også brug for at blive vasket og renset.

Derfor tilbyder vi naturligvis at hjælpe dig med rens af netop det. På den måde kommer du også husstøvmiderne til livs. De befinder sig nemlig rigtig gerne i både din dyne, hovedpude og topmadras.

Husstøvmider er der ikke nogen, der ønsker at have besøg af. Defor tager vi os glædeligt af dine dyner og puder

KOM HUSSTØVMIDERNE TIL LIVS

Tag dine dyner, puder og eventuelt topmadrasser med til Top Rens i Nærum, hvis du gerne vil være sikker på at komme af med dine eventuelle husstøvmider.

Vi klarer rens og vask uden problemer, og vi klarer også her dag til dag levering.

VI TILBYDER

ALT INDENFOR RENS

Top Rens i Nærum klarer alt inden for professionel rensning af kjoler, jakker, bukser mm.

Det er nemlig ofte langt mere skånsomt end almindelig vask, og det forlænger tøjets levetid, hvis du indleverer det hos os i stedet for selv at klare rensningen. Med os som dit renseri slipper du for selv at klare de svære pletter, at få skjorterne til at se pæne ud og sørge for at jakkesættet er klar til fest.

Vi tilbyder derfor blandt andet skjorteservice, rens af møbler og tæpper samt en bonuskort ordning, der giver dig gode procenter, når du vælger at få vasket og renset hos os.

send  Kontakt os​

VI ER EN DEL AF DANSK RENSERI FORENING

Medlemmerne i Dansk Renseriforening er alle selvstændige renserier, som vil yde deres bedste for dig og dit tøj. Vi har en løbende uddannelse af personale, som sikrer en altid optimal miljøbevidst rensning.

Vi renser og presser dit tøj, så du får øget velvære og selvtillid. Vi har flere rensningsformer – også én der passer dit behov.

TOP RENS NÆRUM

​Nærumvænge Torv 6

2850 Nærum

Telefon: +45 45 80 16 25

Email: toprens.naerum@gmail.com

CVR nr. 27 96 75 31