VELKOMMEN TIL TOPRENS NÆRUM

​​REN TIL TIDEN

​VÅDRENS

Hos Top Rens i Nærum tilbyder vi både den almindelige kemiske rens, men også Electrolux vådrens fra Lagoon. Med denne vaskeform kan du opleve, at tekstilerne bliver klarere, friskere og renere.

Når du har tøj, der skal vådrenses, så sendes det til vores kompetente samarbejdspartner, der er certificerede i denne vaskeform.

Hos os har du altså mulighed for at indlevere alle slags tekstiler, uanset hvilken vaskeform de tåler og kræver. Vi synes, det er vigtigt at have det bredere udvalg af vaskemuligheder, så vores kunder aldrig føler, de går forgæves.

Vi ønsker altid at kunne tilbyde vores kunder det, de ønsker og derfor har vi valgt at have kompetencer inden for begge områder.

Vi tilbyder dag-til-dag-rens og ekspresrens

Vi kan tilbyde vores renseservice fra dag til dag (med undtagelse af fredag og lørdag). Det vil sige, at dit tøj er klar dagen efter, du indleverer det, efter kl. 16.

​Har du brug for dit tøj hurtigere, kan vi tilbyde ekspresrens. Så er tøjet færdigt samme dag efter kl. 16 (bortset fra lørdag). Men så skal du indlevere dit tøj inden kl. 09 den samme dag. Vær opmærksom på, at der vil blive pålagt et ekspresgebyr.

Ønsker du en pris på din renseopgave? Så kan du finde alle vores priser her.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os for et tilbud, hvis du har en større opgave.

send  Kontakt os​

VI ER EN DEL AF DANSK RENSERI FORENING

Medlemmerne i Dansk Renseriforening er alle selvstændige renserier, som vil yde deres bedste for dig og dit tøj. Vi har en løbende uddannelse af personale, som sikrer en altid optimal miljøbevidst rensning.

Vi renser og presser dit tøj, så du får øget velvære og selvtillid. Vi har flere rensningsformer – også én der passer dit behov.

TOP RENS NÆRUM

​Nærumvænge Torv 6

2850 Nærum

Telefon: +45 45 80 16 25

Email: toprens.naerum@gmail.com

CVR nr. 27 96 75 31