VELKOMMEN TIL TOPRENS NÆRUM

​​REN TIL TIDEN

​VÅDRENS

Hos Top Rens i Nærum tilbyder vi både den almindelige kemiske rens, men også Electrolux vådrens fra Lagoon. Med denne vaskeform kan du opleve, at tekstilerne bliver klarere, friskere og renere.

Når du har tøj, der skal vådrenses, så sendes det til vores kompetente samarbejdspartner, der er certificerede i denne vaskeform.

Hos os har du altså mulighed for at indlevere alle slags tekstiler, uanset hvilken vaskeform de tåler og kræver. Vi synes, det er vigtigt at have det bredere udvalg af vaskemuligheder, så vores kunder aldrig føler, de går forgæves.

Vi ønsker altid at kunne tilbyde vores kunder det, de ønsker og derfor har vi valgt at have kompetencer inden for begge områder.

VI TILBYDER

ALT INDENFOR RENS

Top Rens i Nærum klarer alt inden for professionel rensning af kjoler, jakker, bukser mm.

Det er nemlig ofte langt mere skånsomt end almindelig vask, og det forlænger tøjets levetid, hvis du indleverer det hos os i stedet for selv at klare rensningen. Med os som dit renseri slipper du for selv at klare de svære pletter, at få skjorterne til at se pæne ud og sørge for at jakkesættet er klar til fest.

Vi tilbyder derfor blandt andet skjorteservice, rens af møbler og tæpper samt en bonuskort ordning, der giver dig gode procenter, når du vælger at få vasket og renset hos os.

send  Kontakt os​

VI ER EN DEL AF DANSK RENSERI FORENING

Medlemmerne i Dansk Renseriforening er alle selvstændige renserier, som vil yde deres bedste for dig og dit tøj. Vi har en løbende uddannelse af personale, som sikrer en altid optimal miljøbevidst rensning.

Vi renser og presser dit tøj, så du får øget velvære og selvtillid. Vi har flere rensningsformer – også én der passer dit behov.

TOP RENS NÆRUM

​Nærumvænge Torv 6

2850 Nærum

Telefon: +45 45 80 16 25

Email: toprens.naerum@gmail.com

CVR nr. 27 96 75 31