VELKOMMEN TIL TOPRENS NÆRUM

​​REN TIL TIDEN

PELSOPBEVARING

​Det er ikke nemt selv at opbevare sin pels, hvis man ønsker, den skal holde så længe som muligt. Det kræver både den rette temperatur og luftfugtighed – og det kan være svært at styre i et klædeskab eller i en garderobe.

Vi tilbyder derfor opbevaring af din pels, så du er sikker på at have den hængende et sted, hvor både varmen og luften er den rette, så du undgår ubudne dyr og får en pels, der holder længere.

Hvis du vil vide mere om vores pelsopbevaring, og hvornår det giver bedst mening, så kan du altid spørge os nede i renseriet.

VI TILBYDER

ALT INDENFOR RENS

Top Rens i Nærum klarer alt inden for professionel rensning af kjoler, jakker, bukser mm.

Det er nemlig ofte langt mere skånsomt end almindelig vask, og det forlænger tøjets levetid, hvis du indleverer det hos os i stedet for selv at klare rensningen. Med os som dit renseri slipper du for selv at klare de svære pletter, at få skjorterne til at se pæne ud og sørge for at jakkesættet er klar til fest.

Vi tilbyder derfor blandt andet skjorteservice, rens af møbler og tæpper samt en bonuskort ordning, der giver dig gode procenter, når du vælger at få vasket og renset hos os.

send  Kontakt os​

VI ER EN DEL AF DANSK RENSERI FORENING

Medlemmerne i Dansk Renseriforening er alle selvstændige renserier, som vil yde deres bedste for dig og dit tøj. Vi har en løbende uddannelse af personale, som sikrer en altid optimal miljøbevidst rensning.

Vi renser og presser dit tøj, så du får øget velvære og selvtillid. Vi har flere rensningsformer – også én der passer dit behov.

TOP RENS NÆRUM

​Nærumvænge Torv 6

2850 Nærum

Telefon: +45 45 80 16 25

Email: toprens.naerum@gmail.com

CVR nr. 27 96 75 31