VELKOMMEN TIL TOPRENS NÆRUM

​​REN TIL TIDEN

PELSOPBEVARING

​Det er ikke nemt selv at opbevare sin pels, hvis man ønsker, den skal holde så længe som muligt. Det kræver både den rette temperatur og luftfugtighed – og det kan være svært at styre i et klædeskab eller i en garderobe.

Vi tilbyder derfor opbevaring af din pels, så du er sikker på at have den hængende et sted, hvor både varmen og luften er den rette, så du undgår ubudne dyr og får en pels, der holder længere.

Hvis du vil vide mere om vores pelsopbevaring, og hvornår det giver bedst mening, så kan du altid spørge os nede i renseriet.

Vi tilbyder dag-til-dag-rens og ekspresrens

Vi kan tilbyde vores renseservice fra dag til dag (med undtagelse af fredag og lørdag). Det vil sige, at dit tøj er klar dagen efter, du indleverer det, efter kl. 16.

​Har du brug for dit tøj hurtigere, kan vi tilbyde ekspresrens. Så er tøjet færdigt samme dag efter kl. 16 (bortset fra lørdag). Men så skal du indlevere dit tøj inden kl. 09 den samme dag. Vær opmærksom på, at der vil blive pålagt et ekspresgebyr.

Ønsker du en pris på din renseopgave? Så kan du finde alle vores priser her.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os for et tilbud, hvis du har en større opgave.

send  Kontakt os​

VI ER EN DEL AF DANSK RENSERI FORENING

Medlemmerne i Dansk Renseriforening er alle selvstændige renserier, som vil yde deres bedste for dig og dit tøj. Vi har en løbende uddannelse af personale, som sikrer en altid optimal miljøbevidst rensning.

Vi renser og presser dit tøj, så du får øget velvære og selvtillid. Vi har flere rensningsformer – også én der passer dit behov.

TOP RENS NÆRUM

​Nærumvænge Torv 6

2850 Nærum

Telefon: +45 45 80 16 25

Email: toprens.naerum@gmail.com

CVR nr. 27 96 75 31