VELKOMMEN TIL TOPRENS NÆRUM

​​REN TIL TIDEN

VASK OG RUL AF DUGE & SENGELINNED

​Top Rens i Nærum tilbyder vask og rul af alt inden for duge, servietter og sengelinned – uanset hvilket slags og mængde.

Hvis du ønsker vask og rul af dine duge eller sengelinned. Så kan du være sikker på at få udført et ordentligt stykke arbejde, som du helt sikkert vil ønske at få lavet igen senere.

Vi ved hvor vigtigt det er for vores kunder, at vi tilbyder muligheden for vask og rul. Derfor er vores samarbejdspartner også den, vi finder mest kompetent til netop denne opgave.

Du er også altid velkommen til at høre mere om, hvad vi kan vaske og rulle for dig. Kom forbi renseriet. Så hjælper vi dig så hurtigt som muligt.

HØR MERE OM VASK OG RUL AF DUGE OG SENGELINNED​​

VI TILBYDER

ALT INDENFOR RENS

Top Rens i Nærum klarer alt inden for professionel rensning af kjoler, jakker, bukser mm.

Det er nemlig ofte langt mere skånsomt end almindelig vask, og det forlænger tøjets levetid, hvis du indleverer det hos os i stedet for selv at klare rensningen. Med os som dit renseri slipper du for selv at klare de svære pletter, at få skjorterne til at se pæne ud og sørge for at jakkesættet er klar til fest.

Vi tilbyder derfor blandt andet skjorteservice, rens af møbler og tæpper samt en bonuskort ordning, der giver dig gode procenter, når du vælger at få vasket og renset hos os.

send  Kontakt os​

VI ER EN DEL AF DANSK RENSERI FORENING

Medlemmerne i Dansk Renseriforening er alle selvstændige renserier, som vil yde deres bedste for dig og dit tøj. Vi har en løbende uddannelse af personale, som sikrer en altid optimal miljøbevidst rensning.

Vi renser og presser dit tøj, så du får øget velvære og selvtillid. Vi har flere rensningsformer – også én der passer dit behov.

TOP RENS NÆRUM

​Nærumvænge Torv 6

2850 Nærum

Telefon: +45 45 80 16 25

Email: toprens.naerum@gmail.com

CVR nr. 27 96 75 31