VELKOMMEN TIL TOPRENS NÆRUM

​​REN TIL TIDEN

VASK OG RUL AF DUGE & SENGELINNED

​Top Rens i Nærum tilbyder vask og rul af alt inden for duge, servietter og sengelinned – uanset hvilket slags og mængde.

Hvis du ønsker vask og rul af dine duge eller sengelinned. Så kan du være sikker på at få udført et ordentligt stykke arbejde, som du helt sikkert vil ønske at få lavet igen senere.

Vi ved hvor vigtigt det er for vores kunder, at vi tilbyder muligheden for vask og rul. Derfor er vores samarbejdspartner også den, vi finder mest kompetent til netop denne opgave.

Du er også altid velkommen til at høre mere om, hvad vi kan vaske og rulle for dig. Kom forbi renseriet. Så hjælper vi dig så hurtigt som muligt.

HØR MERE OM VASK OG RUL AF DUGE OG SENGELINNED​​

Vi tilbyder dag-til-dag-rens og ekspresrens

Vi kan tilbyde vores renseservice fra dag til dag (med undtagelse af fredag og lørdag). Det vil sige, at dit tøj er klar dagen efter, du indleverer det, efter kl. 16.

​Har du brug for dit tøj hurtigere, kan vi tilbyde ekspresrens. Så er tøjet færdigt samme dag efter kl. 16 (bortset fra lørdag). Men så skal du indlevere dit tøj inden kl. 09 den samme dag. Vær opmærksom på, at der vil blive pålagt et ekspresgebyr.

Ønsker du en pris på din renseopgave? Så kan du finde alle vores priser her.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os for et tilbud, hvis du har en større opgave.

send  Kontakt os​

VI ER EN DEL AF DANSK RENSERI FORENING

Medlemmerne i Dansk Renseriforening er alle selvstændige renserier, som vil yde deres bedste for dig og dit tøj. Vi har en løbende uddannelse af personale, som sikrer en altid optimal miljøbevidst rensning.

Vi renser og presser dit tøj, så du får øget velvære og selvtillid. Vi har flere rensningsformer – også én der passer dit behov.

TOP RENS NÆRUM

​Nærumvænge Torv 6

2850 Nærum

Telefon: +45 45 80 16 25

Email: toprens.naerum@gmail.com

CVR nr. 27 96 75 31