VELKOMMEN TIL TOPRENS NÆRUM

​​REN TIL TIDEN

RENS AF BEKLÆDNING

Top Rens i Nærum tilbyder dig professionel rensning af dine beklædningsgenstande. Det omfatter dit almindelige garderobe tøj, men også det du kun bruger en gang imellem som er mere fint eller specielt.

Vi kan derfor være behjælpelige med professionel rens af blandt andet:

  • Kjoler
  • Jakker
  • Bukser
  • Kostumer
  • Brudekjoler & dåbskjoler
  • Jakkesæt
  • … og meget, meget mere

At få dine beklædningsgenstande renset giver dig en mere skånsom behandling af tøjet, end du ville få ved en almindelig vask. Det forlænger derfor også tøjets levetid, og du får det retur klar til brug.

SKAL VI HJÆLPE MED RENS AF DINE BEKLÆDNINGSGENSTANDE?

Kom ned forbi renseriet med dit tøj, så tager vi os af det med det samme. Vi har levering dag til dag mellem mandag og torsdag.

Du kan også indlevere det før kl. 09 om morgenen og få det tilbage samme dag efter kl. 16.

VI TILBYDER

ALT INDENFOR RENS

Top Rens i Nærum klarer alt inden for professionel rensning af kjoler, jakker, bukser mm.

Det er nemlig ofte langt mere skånsomt end almindelig vask, og det forlænger tøjets levetid, hvis du indleverer det hos os i stedet for selv at klare rensningen. Med os som dit renseri slipper du for selv at klare de svære pletter, at få skjorterne til at se pæne ud og sørge for at jakkesættet er klar til fest.

Vi tilbyder derfor blandt andet skjorteservice, rens af møbler og tæpper samt en bonuskort ordning, der giver dig gode procenter, når du vælger at få vasket og renset hos os.

send  Kontakt os​

VI ER EN DEL AF DANSK RENSERI FORENING

Medlemmerne i Dansk Renseriforening er alle selvstændige renserier, som vil yde deres bedste for dig og dit tøj. Vi har en løbende uddannelse af personale, som sikrer en altid optimal miljøbevidst rensning.

Vi renser og presser dit tøj, så du får øget velvære og selvtillid. Vi har flere rensningsformer – også én der passer dit behov.

TOP RENS NÆRUM

​Nærumvænge Torv 6

2850 Nærum

Telefon: +45 45 80 16 25

Email: toprens.naerum@gmail.com

CVR nr. 27 96 75 31